Cradle of Civilization

A Blog about the Birth of Our Civilisation and Development

Til kamp mot imperialistene – Pax Americana

Posted by Fredsvenn on February 13, 2015

Vi har en verdensorden ledet av et oligarki som gir noen rettigheter til folk som bor der de holder til, i imperiets sentrum, som vil si Vesten, men som undertrykker og utbytter de som bor i pereferien, som vil si i den fattige delen av verden.

En del av befolkningen i Vesten føler at deres ledere representerer dem selv, men det gjør de ikke. Også vi i den rike verden blir utbyttet og utnyttet. Og vil kun nyte fruktene av imperialismen så lenge det gavner oligarkene.

Samtidig som store deler av Vestens befolkning lever i fattigdom og uten innflytelse over sine egne liv hevder de samme oligarkene at de går i krig for fred, også kalt humanitær krig, mens det egentlig handler om å slå ned alle opprør fra pereferien.

Dette være seg folk flest eller ledere, som står opp imot denne utbyttingen. Ledere som støtter deres verdensorden blir sett på som gode eksempler, mens ledere som ikke støtter deres verdensorden blir sett på som dårlige. Dette uansett hvilken politikk de enn måtte føre.

Hatkampanjer og propaganda blir ført mot disse lederne, mens det er de som kommer med kritikken som bør føle seg truffet av kritikken de selv kommer med. Våre medier, og regjeringens initiativer, alt er med på å holde systemet gående.

I tillegg kommer at denne eliten kaller seg selv for verdenssamfunnet, men verdenssamfunnet er representert ved de mange og ikke de få, så denne misvisende betegnelsen blir kun brukt som retorikk for å forsvare deres verdensorden.

Det vi derfor må gjøre er å solidarisere oss med verdensbefolkningen, og ikke med våre ledere, samt føre kamp mot våre ledere her i sentrum av imperiet. Vi må kjempe for rettferdighet, frihet, fred og en gønnere verden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: